De Automatiseringsco. van Shenzhenguanhong, Ltd.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

Van goede kwaliteit cnc draaibankcontrolemechanisme voor verkoop
Van goede kwaliteit cnc draaibankcontrolemechanisme voor verkoop
[het 14:31 van 2015/6/25: 19] Johnny: Uw producten zijn uitstekend en de prijzen zijn concurrerend [het 14:31 van 2015/6/25: 31] Johnny: U soo zal laten kennen

—— Mr.Johnny

Hello Fannie, hier o.k. alles tot dusver, hoop alles is goed aan uw kant? mijn toepassing met uw servomotoren doet vrij goed.

—— Mr.Thomas

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

1
Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken : SZGH
Aantal werknemers : 115~120
Jaarlijkse omzet : 600000-650000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

De Automatiseringsco. van Shenzhenguanhong, Ltd (vroeger als „van de de Automatiseringstechnologie van Shenzhen Guanhong Beperkt Co. wordt bekend, (Gebouwd in 19 November 2010)“) is één van belangrijke CNC & automatisch bedrijf in China, gespecialiseerd in het ontwerpen van projecten, marketing, en de overzee handel, hebbend uitgebreide ervaring in CNC pakketoplossing, is Onze nadruk bij het verstrekken van de hoogte - kwaliteit van Draaibankcnc systeem, Malend CNC systeem, Graverend CNC systeem, AC servomotor & bestuurder, de servomotor van TECO & bestuurder, Stepper motor & bestuurder, Gesloten stepper motor & bestuurder, Toestelreductiemiddel dat geweest. 

SZGH de producten zijn in het werken met een grote verscheidenheid van CNC machines en automatisch verwerkingsmateriaal met hoge prestaties en goede precisie, stabiel geweest. Wij hebben nu een betrouwbare structuur duidelijk gemaakt, kunnen onze ervaren ingenieurs en technici professioneel advies verstrekken en u meest geschikte CNC toepassingsoplossing aanbieden.

Onze strikte kwaliteitscontrolemaatregelen waarborgen uitstekende betrouwbaarheid en hoog niveau van kwaliteit. Het gebruiken ging CNC machines vooruit om elk product te testen, wordt 100 percenten inspectie gemaakt alvorens te verpakken en verzending. Voorts bieden wij ook flexibele doorlooptijden aan om uw zaken te steunen.

Wij hebben een groot aantal klanten over Azië, Amerika, het Midden-Oosten, Europa, Zuid-Amerika, en Afrika. Speciaal bouwden wij reeds eigen commerciële collectieve groep in Midden-Oostenmarkt.

 

Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

 

 

Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

 

Contactgegevens
Shenzhen Guanhong Automation Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Fannie Chan

Tel.: 86-755-61883813

Fax: 86-755-26099399

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)